013 logo
Zakelijk

Met twee zalen en twee foyers is 013 perfect voor bedrijfsfeesten, seminars, conferenties en presentaties voor 200 tot 3.500 gasten. Daarnaast beschikken we over twee foyers die perfect zijn voor borrels, netwerkbijeenkomsten en kleinere evenementen.

Main Stage

Onze grote zaal biedt plaats aan maximaal 3.000 personen, ideaal voor grootschalige evenementen. De zaal is uitermate geschikt voor o.a. concerten, congressen, clubnachten, talkshows, bijeenkomsten, filmopnames, diners en presentaties.

Next Stage

De kleine zaal is geschikt voor evenementen tot 700 personen en biedt een intieme sfeer. De zaal is zeer geschikt voor bijeenkomsten, talkshows, workshops, presentaties of intieme optredens.

Foyers

013 beschikt over twee foyers: een op de begane grond voor 150 bezoekers en een in de kelder voor 75 bezoekers. Daarnaast zijn er 8 kleedkamers van ongeveer 20m² beschikbaar voor break-out sessies, crew en artiesten. Voor grotere evenementen kunnen we in samenwerking met nabijgelegen horecagelegenheden een totaalconcept aanbieden.