013 logo
Typhoon – Akoestische Veranda Sessies (uitverkocht)
Typhoon – Akoestische Veranda Sessies (uitverkocht)

Typhoon – Akoestische Veranda Sessies (uitverkocht)

  • Freez

Dit concert is uitverkocht maar er zijn wel nog tickets voor de andere shows in het Natuurtheater Oisterwijk: 

Donderdag 8 augustus - Diggy Dex + Roxeanne Hazes 
Vrijdag 9 augustus - Wende

------- 

Typhoon is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek-scene. Met de release van ‘Lobi Da Basi’ nam de carrière van de rapper een enorme sprong.Een platinum album, uitverkochte clubtours en ijzersterke shows op Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz waren het resultaat van het succes van het album. Als kers op de taart werd de single ‘Wereld van Verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio in 2017. 

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon in de zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te geven. Op 10 augustus speelt hij in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Bovendien zal er ook nog nieuw materiaal gespeeld worden.

De support van deze avond komt van de Nieuwegeinse rapper Freez. ‘Dronken Vannacht’ is de eerste van drie singles van een EP die op 11 oktober van dit jaar uit zal komen. Freez, startte zijn carrière als hiphopper en schrijft inmiddels liedjes vol donkere romantiek.

Let op: dit concert zal plaatsvinden in het Natuurtheater Oisterwijk. Klik hier voor de routebeschrijving.


  • Price
    • €33.90
    Incl. service fee
  • Date Sat 10 Aug '19
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.