013 logo
EUT + Banji
EUT + Banji

EUT + Banji

Het kabinet heeft op vrijdag 9 juli nieuwe maatregelen doorgevoerd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vooralsnog kan deze show gewoon doorgaan zoals gepland. Deze show zal plaatsvinden in een seated 1,5 meter setting in onze Next. Het is voor deze show niet nodig om een negatief testbewijs en/of een vaccinatie- of herstelbewijs uit de CoronaCheck app te overleggen. Wel voeren we bij deze show ons coronaprotocol dat je hier kan nalezen.

Vanaf hun oprichting in 2017 werd de band 3FM Talent, meest geboekte band van Popronde 2017, dé performance op Noorderslag en Deezer Next act van 2018. Natuurlijk ook niet gek omdat EUT alles behalve een standaard pop band is. Het Amsterdamse vijftal maakt frisse post-pop die doet denken aan het vroegere werk van Blur, Weezer en Beck. De band is geen onbekende bij Tilburg en speelde eerder in Extase, Hall of Fame en in onze Main als support van Beck (de band door Beck himself uitgekozen als support). Na het succes van hun debuutalbum 'Fool for the Vibes' bracht de band in februari haar tweede studioalbum ‘Party Time’ uit, waarmee ze bevestigen een dynamische kracht te zijn in het Nederlandse popcircuit!

De Utrechtse indie popband Banji is zo'n band waarvan je een glimlach krijgt van oor tot oor. Dat de band een voorliefde heeft voor R&B en alternatieve pop is vrij duidelijk. Hun mix van funky baslijnen, drumsamples en 8 bit arcade synths is de perfecte soundtrack van een zonnige zomer dag. De band heeft getekend bij PIAS en dropte in 2021 al de singles 'Dogbreath' en 'Listen'.

  • Price
    • €15.00
    Incl. service fee
  • Date Sun 25 Jul '21
  • Location Next
Timetable
  • Doors open
  • Start
A detailed timetable will be announced in the week of the event.