013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

24 apr 2014

Zoals je ziet hebben we sinds vandaag een nieuwe website! De oude site hadden we al ruim zeven jaar, hoewel hij nog een likje verf kreeg in 2010. Dus ons oude beestje was wel een beetje op. En dankzij onze goede Tilburgse vrienden van Freshheads (deze maand nog uitgeroepen tot beste internetbureau door onafhankelijk magazine Emerce) hebben we nu een nieuw thuis met alle moderne snufjes erop en eraan. En daar zijn we eigenlijk wel trots op! We wilden met de website de ultieme muziekbeleving in beeld, geluid en gebruikersgemak creëren. We nemen je graag even mee voor een rondleiding.

Homepage
Op onze homepage blijf je up-to-date met alles wat er speelt rondom 013. De nieuwste shows, het laatste nieuws, de uitverkochte evenementen, en de shows waar nog maar enkele kaarten voor zijn. Ook kan je je hierbij abonneren op onze nieuwsbrief (DOEN!) en rechts zie je al onze sociale kanalen. Zoek je iets op onze site? Gebruik dan de zoekfunctie rechtsboven. En alle informatie die je nodig hebt over tickets, bereikbaarheid enzovoorts, vind je onder info 013

Deezer en programma pagina
We zijn een samenwerking aangegaan met het muziekstreamingplatform Deezer. En dat zie je onmiddellijk op onze programmapagina:

Welkom op onze nieuwe website!

Je kunt meteen ontdekken hoe artiesten klinken door op de play-knop te klikken. Je hoort 30 seconde van een track, tenzij je een gratis Deezer-account hebt, dan hoor je het hele nummer. Op deze manier kun je met enkele clicks veel nieuwe muziek ontdekken!

Wanneer je op een programma onderdeel klikt zal je zien dat ook onze programma-items enorm veranderd zijn:

Welkom op onze nieuwe website!

We hebben geprobeerd alle relevante informatie over jouw favoriete artiest bij elkaar te zetten. Een biografie? Check. Alle informatie zoals aanvangstijden en ticketprijzen? Check. Video en audio? Dubbelcheck. En je kunt ook meteen naar de officiële Facebook-pagina van de artiest zelf en zien wat er door en over artiesten getweet wordt. Makkelijk toch?

Welkom op onze nieuwe website!


TicketSwap
We zijn ook de samenwerking aangegaan met TicketSwap. Al langere tijd zitten we illegale tweedehandsticketbureaus op de hielen, omdat we niet willen dat ze absurd hoge bedragen aan muziekfans vragen voor tickets die vaak ook nog eens nep blijken te zijn. Maar wat als jij nu kaarten hebt gekocht voor een uitverkocht evenement en je bent verhinderd? Of wat als jij nu nog op zoek bent naar kaarten voor een uitverkocht evenement? Dan kun je op TicketSwap terecht. Op deze site kunnen mensen die verhinderd zijn hun tickets aanbieden voor maximaal 20% prijsverhoging. TicketSwap controleert dan de kaartenkoper en of het kaartje wel echt is. Zo kun jij je kaartje verkopen of nog een kaartje vinden, worden er geen kaarten ver boven de ticketprijs aangeboden én ben je verzekerd van een echt kaartje!
Welkom op onze nieuwe website!


Onze website is nooit af
De komende weken en maanden zullen we verder gaan met het optimaliseren van de website. Want het internet verandert altijd en continu komen er coole nieuwe initiatieven die wij ook willen integreren. Vind je ergens nog een bugje of foutje? Vertel het ons via Facebook of Twitter en dan passen wij het aan. 
Nieuwsoverzicht