013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht ​Headbangen en ijshockey: een beukende combinatie!

​Headbangen en ijshockey: een beukende combinatie!

03 dec 2014

Op vrijdag 7 februari is het tijd voor dé ijshockeyderby van Brabant. De Eindhoven Kemphanen en de Tilburg Trappers nemen het die dag tegen elkaar op in IJssportcentrum Eindhoven. Na het succes van vorig jaar, vindt ook tijdens de komende wedstrijd tussen de twee rivalen een heavy metal concert plaats. Als bezoeker van heavy shows in 013 kun je deze wedstrijd gratis bijwonen.

Muzikanten van de Metal Factory, een muziekopleiding die zich richt op de metal scene, spelen tijdens de pauze en spelonderonderbrekingen een flink aantal metalcovers. Van Metallica tot Iron Maiden en Slayer - alle klassiekers worden live in de ijshal gespeeld.

Als bezoeker van heavy shows in 013 mag je gratis naar deze ijshockeywedstrijd op vertoon van je ticket voor één van de onderstaande shows:

Deze actie geldt niet alleen voor de bezoekers van heavy shows in 013, maar ook voor die van Effenaar en Dynamo. Ga naar de websites van Effenaar en Dynamo om te bekijken voor welke shows de actie geldt.

De wedstrijd in het IJssportcentrum Eindhoven start op 7 februari om 20:00 uur. Voor meer informatie over het evenement ga je naar eindhoven-kemphanen.nl.

Nieuwsoverzicht