013 logo
No Phone Beleid Joost - 14 maart

 

Tijdens de hele show van Joost op 14 maart geldt een strikt verbod op het gebruik van mobiele telefoons, smartwatches en opnameapparatuur. Op 15 maart geldt dit verbod niet. Bij binnenkomst krijg je een phonecase. Hierin berg je jouw telefoon in stil-modus of uitgeschakeld op. Een van onze medewerkers zal deze case voor je vergrendelen, waardoor je je telefoon wel bij je hebt maar deze niet kunt gebruiken voor foto's, video's of geluidsopnames. En vergeet niet: in de zaal kun je niet betalen met telefoons en/of smartwatches, dus zorg ervoor dat je een betaalpas bij je hebt.

Als je toch even je telefoon moet gebruiken of je locker wil openen met je telefoon, geen probleem! Meld je gewoon buiten de zaal in de foyer, waar een medewerker klaar staat om de phonecase voor je te ontgrendelen en je naar buiten te laten. Na gebruik moet je jouw telefoon weer netjes in de case plaatsen en laten vergrendelen voordat je terugkeert naar de zaal.

Het overtreden van de no phone regels leidt tot onherroepelijke verwijdering uit de zaal! Heb je om medische redenen wel je telefoon nodig? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Vanwege deze maatregelen kan de in- en uitlooptijd iets langer zijn dan je gewend bent, zorg er daarom voor dat je op tijd bent. We waarderen je begrip en medewerking om deze regels te handhaven en zo te zorgen voor een optimale ervaring voor alle bezoekers van de show van Joost!