Brrrap #9: Gikkels (albumrelease) + Dret & Krulle
Toon menu
vr 18 apr '14

Brrrap #9: Gikkels (albumrelease) + Dret & Krulle

+ Josbros + Hardnekkig + DJ: SueSide + host: Madd Son

Voorverkoop start: vr 14 feb '14 10:00u

BRRRAP is terug baby! En niet zomaar, nee, BRRRAP is bigger en better dan ooit. Vanavond rocken we niet Stage01 zoals je van ons gewend bent, maar BRRRAP verhuist vanaf nu naar de Kleine Zaal. Een grotere ruimte betekent natuurlijk grotere acts en die hebben we dan ook voor je.

Gikkels a.k.a ‘De burgemeester van de Bijlmer’ is kind aan huis in Tilburg. En daarom presenteert BRRRAP de officiële album release van Gikkels nieuwe album ‘7 God Gaf De Duivel Vleugels’! “Ik kom de B (ijlmer) naar de B (rabant) brengen om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Laten we het bewustzijn van het leven en hiphop vieren”, aldus Gikkels.

Gikkels komt niet alleen uit Damsko. Hij neemt Bijlmer’s finest Dret & Krulle mee naar Tilburg. Dat deze jongens al enige ervaring hebben met het vakkundig slopen van de Kleine Zaal lieten ze afgelopen Definitie van Hiphop nog zien en met tracks van het nieuwe album zal het alleen maar nog harder los gaan!

Maar BRRRAP #9 biedt niet alleen maar gevestigd talent, we blijven trouw aan onze kern en dat betekent dat er ook plaats is voor nieuw talent en lokale acts. De eerste op deze lijst is Josbros. Deze beginnende rapper werd al genomineerd voor de Grote Prijs van Nederland (2013) en mocht ook al het voorprogramma van Great Minds verzorgen op een deel van de Nederlandse tour. Tenslotte laten Meester Alex, Walruza en Hyno gezamelijk als Hardnekkig horen dat echte hiphop leeft in Brabant. Old-school beats, new-school rhymes, slimme teksten. Snapte. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en