013 Poppodium Tilburg
Toon menu
wo 28 mei '14

Meet The Streets #Hemelvaart

Boaz van de Beatz + DJ Irwan + DJ Flava + Morrison + Gwise + MC Nas-T

Voorverkoop start: do 1 mei '14 10:00u

Minimumleeftijd 18 jaar. Early birds €12,50 (excl. servicekosten) en OP=OP!

Het is Hemelvaartsdag. Dat betekent verschillende dingen. Eén ding is zeker; Hemelvaartsdag is een nationale feestdag wat betekent dat je niet hoeft te werken. And that’s where Meet The Streets comes in... Want als we niet hoeven te werken de volgende dag, wat doen we dan? Juist, dan steken we onze handjes richting de hemel en gaan we keihard los! 

Music does matter, daarom zorgt Meet The Streets ook deze keer weer voor een heerlijke line up. Te beginnen met Boaz Van De Beats! Deze beatdokter wordt op handen gedragen door hiphoppers in binnen- en buitenland. Zijn extreme beats herken je uit duizenden en heeft door zijn sound ook de bijnaam ‘ufo-piloot’ gekregen. Menig repper stond al bij hem in de booth en dat heeft geresulteerd in tientallen tracks voor verschillende artiesten: Pharrell, Sean Paul, Major Lazer en Yellow Claw! Ook de op de line-up: DJ IrwanDJ FlavaMorrisonGwise en hosted by MC Nas-T.

Speciaal voor deze hemelse editie hebben wij een en al liefde: #ECHTELIEFDE. Je vindt de tags door heel Tilburg en tegenwoordig ook op tassen, caps, crewnecks, beanies en T-shirts. Echte Liefde heeft een boodschap en wil deze graag met jullie delen. Omdat de organisatie van streetart en initiatief houdt, geeft Meet The Streets jullie deze vanavond extra #ECHTELIEFDE! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en