Eefje De Visser in De NWE Vorst
Toon menu
za 18 okt '14

Waterwereldsteden Theatertour

Eefje De Visser in De NWE Vorst

In het theaterconcert 'Waterwereldsteden' wil singer-songwriter Eefje de Visser de bezoekers onderdompelen en doen afdwalen. Net als op het nieuwe album 'Het is', is ze op zoek naar een warm en ruimtelijk geluid. Met 4 multi-instrumentalisten staat ze op het podium. Ze speelt liedjes waarin ze folky samenzang combineert met dromerige synthpop en waarin teksten en melodieën volgens een eigen logica in elkaar gevlochten zijn. Eefje ging of wilde op reis, en leid je in 'Waterwereldsteden' naar bestaande en zelfbedachte plaatsen.

Eefje De Visser behoeft voor de liefhebbers geen introductie meer. Met het sterke debuut ‘De Koek’ kreeg Eefje louter positieve recensies. Ze tourde langs poppodia waaronder 013, theaters waaronder De NWE Vorst en stond op festivals als Lowlands en Oerol. Met het eind vorig jaar verschenen tweede album ‘Het Is’ liet Eefje horen dat ze een blijvertje is. Wederom was de pers lovend en ook in Vlaanderen krijgt ze voet aan de grond. Eefje was zó te spreken over haar laatste show in De NWE Vorst dat ze graag weer terug wilde komen.

Let op: van 18 t/m 23 oktober is er beperkt of geen treinverkeer van en naar Centraal Station Tilburg. Hou rekening met extra reistijd. Voor meer info zie ons blog.