Kindergarten
Toon menu
za 25 okt '14

Kindergarten

Nina Kraviz + Paul Woolford + GERD + Redshape (Live) + Egbert (Live) + Nuno Dos Santos b2b Job Jobse + Arjuna Schiks + Budakid + many more

Voorverkoop start: do 15 mei '14 17:00u

Update 24 oktober: 

De aanvangstijd van het programma is één uur vervroegd. Dit wil zeggen dat de deuren om 21:00 uur open gaan en dat op dat moment ook het programma van start gaat.

Hierbij een statement vanuit de organisatie van Kindergarten:

"Er is ons zojuist bericht dat we niet tot 04.00 uur wintertijd door mogen gaan morgen. Dit betekent dat we genoodzaakt zijn het gehele programma een uur te vervroegen, wat een nieuwe openingstijd van 21.00 uur betekent. En een, naar onze mening kneuterige, eindtijd van 03.00 uur wintertijd… Wat neer komt op oude tijd 04.00 uur (zomertijd).

Het spijt ons zeer om deze aanpassing te moeten doorvoeren en te moeten mededelen. Zeker nu dit zo plots en zo kort voor het evenement aan ons bekend is gemaakt. Er was ons toegezegd dat 05.00 uur zomertijd en dus 04.00 wintertijd geen probleem zou zijn."

Het tijdschema met de volledige line-up vind je op www.kindergarten.nu


Minimumleeftijd 18 jaar

Deze avond gaat Kindergarten weer voor het allervetste indoor festival van Tilburg en omstreken zorgen en in 013 wordt het een bijzondere editie: in verband met wintertijd gaat de klok een uur achteruit en Kindergarten gaat door tot 4 uur wintertijd! Dat betekent dus een fijn extra uurtje, niets anders dan alleen de beste DJ’s, het leukste publiek en de fijne Kindergartensfeer. Zowel de Jupiler Zaal (T-GARTEN), als de Kleine Zaal (THE BOX) en de Foyer (KINDEROPVANG) zullen vanaf 22:00 uur weer het podium vormen voor de indoor-variant van het populaire Kindergarten festival.

De complete line-up is reeds bevestigd. Headliner is de even sexy als compleet-draaiende Nina Kraviz. Ze heeft overal ter wereld gaan staan, van Berghain tot Awakenings, en komt dus vandaag naar Tilburg. Engelsman Paul Woolford (foto) is van de partij, hij draait regelmatig in de legendarische Panorama Bar en is een vaste klant bij Boiler Room. Arjuna Schiks is één van de grootste techhouse-producers van Nederland met een enorme staat van dienst en stond eerder al op ADE, Loveland, Welcome To The Future, DGTL en Soenda. Ook GERD staat geprogrammeerd. Hij maakt al jaren furore als zichzelf en alter-ego’s als NY Stomp, Geeeman, Literon en Metro Dade. De producer en dj staat bekend om zijn afwisselende sets waarin chicago house en detroitse techno elkaar moeiteloos afwisselen. De verdere line-up bestaat uit: Redshape (Live), Egbert (Live), Nuno dos Santos b2b Job Jobse, Budakid, Carma Collectiv, Archie Koba, Mozaiek, Cees van Balen en Manuell Stuart.