Cartographer - album release
Toon menu
vr 26 sep '14

Cartographer - album release

+ MOTEK

De jonge Tilburgse band Cartographer bracht eind 2012 hun eerste EP uit en heeft sindsdien door het hele land ervaring opgedaan als support voor bands als Wisdom of Crowds, Anneke van Giersbergen en Karnivool. Met maar liefst drie gitaristen zetten ze een geluid neer waar je niet omheen kunt en bewijzen hiermee dat een frontman of -vrouw niet altijd nodig is om het publiek in de greep te houden. 

3voor12Tilburg sprak al over de band als 'een belofte voor de toekomst' en die belofte tracht de band nu in te lossen met de release van hun eerste full-length studio album, getiteld 'A Sea of Sunshine'. Het album, het resultaat van twee jaar intensief schrijven en repeteren, wordt vanavond in 013 gepresenteerd aan vrienden, fans en pers!

De Belgische post-rock band MOTEK is één van de betere post-rockbands uit België. Vanaf het album 'Dragons' (2010) mengen ze hun post-rockroots met indie songschrijverschap en dat blijkt een gouden match, die ook doorgetrokken wordt op het album 'Sonder' (2013).  

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en