Definitie van Hiphop 2014
Toon menu
za 29 nov '14

Definitie van Hiphop 2014

Typhoon + Sticks & Moon + Akwasi + Rico & A.R.T. + Dret & Krulle + SBMG + Mocromaniac + Digitzz + Reazun + many more

Voorverkoop start: za 5 jul '14 10:00u

Let op: Bezoekers van Definitie van Hiphop kunnen gratis blijven hangen op de afterparty die wordt verzorgd door Meet the Streets. Meer info vind je hier. Bezoekers die na 22.00 013 verlaten dienen apart een kaartje aan te schaffen voor Meet The Streets. Na 21.00 stopt de dagverkoop voor Definitie van Hiphop. 

Het tijdschema voor Definitie van Hiphop 2014 is hieronder te bekijken en hier te downloaden.

Definitie van Hiphop is terug! En ook dit jaar presenten de beste, hardste en meest dope acts van 2014 weer hun tracks op de podia van 013. Van de grootste namen in de Nederlandse en Belgische hiphop tot aan de hotste namen in de underground. 

Wij zijn trots om Typhoon als headliner aan te kondigen voor de 2014 editie van Definitie van Hiphop. Als we uit mogen gaan van zijn show op DVH vorig jaar en de kwaliteit van zijn nieuwe materiaal dan staat ons wat te wachten.

Levende legende Sticks en het vlaggenschip van de Tilburgse hiphop Dr. Moon werkten al samen voor de chill-out EP ‘Stick Bukowski’. Toen ons ter oren kwam dat er schijnbaar nieuw materiaal aan zit te komen, twijfelden we geen moment!

Akwasi stond met Zwart Licht al vaker op #dvh, maar dit jaar doet hij het op eigen kracht. In het najaar verschijnt zijn album ‘Daar Ergens’. Verwacht geen dikke dubstepbeats of gangstashit, maar echte, eerlijke hiphop, geïnspireerd op het werk van Bram Vermeulen.

Na de dope reggaeplaat van Phreak-o-Rico & A.R.T. van eerder dit jaar konden we natuurlijk niet om deze grootheden in de NL hiphop heen. Welcome back!

Dret & Krulle zijn ook niet te stoppen. De release van het debuutalbum ‘Showtime’ zorgt ervoor dat ze op elk podium en festival staan. En de vaste DVH-ganger wist dit natuurlijk allang: waar Dret & Krulle staan, worden podia gerockt!

De voorlopige line-up is als volgt:
TYPHOONSTICKSMOONÖNDERAKWASIRICO & A.R.T.DRET & KRULLESBMGMOCROMANIACDIGITZZREAZUNFOTOSYNTHESESTROPSTRIKKERSGIKKELSFEISDOOP VS SUBP YAOVAN KWAAD TOT ERGERDIAMANTAIRSJOE KICKASSJOSBROSMIGGS DE BRUIJNAZIZRAMIKSBRANDWERKRED RIBBON ARMY |  SPACEKEESATACTICFREEZ & A.R.T.LOSTSEBA | dj: DJ SUESIDEHERMAN BROOD ACADEMIE SHOWCASEROCKACADEMIE SHOWCASE | host: KLEINE JAYDE GELOGEERDE AAP#HIJSBEATS RELEASEJOSTAKID MINI-EXPO

Tijdschema Definitie van Hiphop 2014