Meet The Streets XXL
Toon menu
za 29 nov '14

Meet The Streets XXL

Typhoon + FS Green & MC Fit + Noisy Champ + Gwise & MC Steef

Voorverkoop start: wo 5 nov '14 10:00u

Minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.
Meet The Streets XXL is gratis toegankelijk voor bezoekers van 
Definitie van Hiphop, mits 18 jaar of ouder.
Avondkassa €18,-

Het is weer tijd voor de lekkerste R&B, hiphop en house met een XXL editie van Meet The Streets! Deze bijzondere editie wordt afgetrapt in samenwerking met Definitie van Hiphop. Zorg dus dat je om 23:00 uur binnen bent, want alleen dan kun je een deel van het optreden van Definitie van Hiphop-headliner Typhoon bijwonen.

Meteen daarna neemt Meet The Streets XXL de fakkel over met de beste live-acts, dj’s en de mooiste danseressen. Zo komt mixmeester FS Green & MC Fit langs en zullen residents Gwise & Mc Steef en Noisy Champ de boel op stelten zetten.

Meet The Streets geeft nieuw talent graag een podium, dus zijn er ook nieuwkomers. Talenten The Boy Next Door, Sirens en Chocolat krijgen de kans om hun one hour of fame te pakken op de Fame Stage in de foyer.

Zoals altijd is Meet The Streets dé plek met de meest dansbare beats, hardste tracks en zwoelste producties. Verwacht een energieke dansavond met toffe visuals en een unieke sfeer. Nog meer redenen nodig om te komen? Nee toch? Dus trek je beste sneakers aan, zet je snapback op en kom naar 013!

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en