Bradley's Circus
Toon menu
za 11 okt '14

Bradley's Circus

Voorverkoop start: wo 2 jul '14 10:00u

Het Tilburgse Bradley’s Circus keert terug naar 013. De band achter zangeres Mattanja Joy Bradley heeft de afgelopen jaren de wereld rondgereisd met hun unieke interpretatie van Amerikaanse blues en roots muziek. Voor het studioalbum genaamd 'Kickin' But Not High' reisde Bradley’s Circus opnieuw af naar Amerika. De Amerikaanse roots invloeden hoor je terug inhet materiaal dat wordt versterkt door de rauwe vocalen van Mattanja . Dat deze dame kan zingen bewees zij al in het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. In deze talentenjacht van 3FM dj Giel Beelen wist Mattanja het te schoppen tot de 7 finalisten. 3FM bestempelde Mattanja tot Serious Talent en recentelijk was ze nog te zien in ‘De Beste Zangers van Nederland’.

Bradley’s Circus put uit een rijk assortiment aan instrumenten wat ervoor zorgt dat de band de ene keer weet te imponeren met kleine gevoelige nummers, om vervolgens over te schakelen naar wilde roots grooves. Vanavond laat Bradley’s Circus je de sfeer van het echte Amerika proeven als de rauwe roots muziek van het nieuwe album door de Kleine Zaal van 013 galmt.

Dit optreden van Bradley's Circus maakt onderdeel uit van Proud of the South, het gezamenlijke talentenprogramma 013, Effenaar, Gebouw-T, Groene Engel, Mezz en W2 Poppodium: www.proudofthesouth.nl

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en