The Deaf
Toon menu
do 11 dec '14

The Deaf

+ The Reaction

Voorverkoop start: za 20 sep '14 10:00u

Zoals bekend houden wij bij 013 wel van een goeie portie rock ‘n’ roll op zijn tijd. Dus toen wij hoorden dat The Deaf met een nieuw album komt, waren we er als de kippen bij. Nee, dit is geen muziek voor of van doven – hoewel een optreden van deze wildebrassen menig piep in de oren achterlaat – maar een regelrechte ode aan de (Haagse) beatmuziek! Maar dan wel van de vuigste soort. Veel punk, veel rock ‘n’ roll, veel powerpop. Niet voor niks noemen Spike, Miss Fuzz, Mau en Kit Carrera het zelf “speed beat”.

 Op debuutalbum ‘Toot Whistle Plunk Boom!’ (2011) was het al moeilijk stil te zitten, maar The Deaf komt het beste tot zijn recht op een podium. Iedereen die de band ooit eerder zag, zal dat beamen.  Voor liefhebbers van de betere 60’s beat, maar ook van bijvoorbeeld The Hives of Eagles Of Death Metal is dit warm aanbevolen! 

Over 60's beat gesproken: The Reaction uit Eindhoven zal deze avond de support verzorgen. Met hun opzwepende 60's Nederbeat een hedendaagse reactie op bands als The Who en The Pretty Things. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en