The Kik (middagshow)
Toon menu
zo 9 nov '14

The Kik (middagshow)

+ The Black Marble Selection

Voorverkoop start: wo 17 sep '14 10:00u

Het, met Ries Doms op de drums ook wel een beetje Tilburgse, The Kik keert vanmiddag terug naar 013 met nieuw materiaal van het eerder dit jaar verschenen album ‘2’. De band rond frontman Dave von Raven is al jaren een succesverhaal met hun catchy ‘nederbeat’ die gelijk associaties oproept met de jaren 60 en de hoogtijdagen van bands als The Beatles en The Kinks. De band geeft op album ‘2’ een hele nieuwe lading aan hun spitsvondige teksten door op muzikaal gebied onder meer blazers, strijkers en zelfs een draaiorgel toe te voegen. Dat de band niet bang is om te experimenteren met nieuwe stijlen lieten zij ook al horen met hun cover van Chef Special’s ‘In Your Arms’, in de vorm van ‘Schuilen Bij Jou’. Deze middag zullen ze deze hit natuurlijk ook ten gehore brengen.

The Kik krijgt support van de Tilburgse formatie The Black Marble Selection. Dit zestal brengt pakkende riffs, fuzz en beats met een heerlijk 60’s sausje. Perfect ondersteund door het rauwe stem geluid van frontman Jean-Paul Lilipaly.

Dus tel maar op: twee bands met Tilburgse roots, een swingend 60's geluid en een mooie zondagmiddag. Wij zetten het bier vast koud! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en