Stadswacht: Die! Die! Die!
Toon menu
wo 29 okt '14

Stadswacht: Die! Die! Die!

+ Wolvon + Fake Billy & The False Prophets

Voorverkoop start: za 20 sep '14 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

013, Extase en Incubate lanceren een nieuwe terugkerende avond voor livemuziek, genaamd ‘Stadswacht’. Eens in de drie maanden bundelen de organisaties hun krachten om een podium te bieden voor bands die zij belangrijk vinden voor het aanbod in Tilburg. Stadswacht heeft de pilot overleefd met een geslaagde eerste editie. Daarom vanavond wederom Stadswacht in Extase!

Die! Die! Die! is een trio uit Nieuw-Zeeland dat sinds de release van hun self-titled album de hele wereld over tourt. Vier albums verder zijn ze iets afgeweken van de lompe punk/hardcore en is de sound meer noise met pop elementen. Headbangwaardige songs waardoor je de volgende dag, nog nagenietend van de show, in een nek brace moet. Gepassioneerde punk zoals het hoort. 

Na shows op Incubate, SXSW en het voorprogramma van Wolfmother en Franz Ferdinand, staat Die! Die! Die!  vanavond op de planken in Extase. Liefhebbers van Cloud Nothings, Metz en Fucked Up mogen dit niet missen! 

Fake Billy & The False Prophets is de eerste support van de avond, deze Tilburgse band speelt blues-rock met een lekker twangy garage sound. Daarnaast komt noiserock band Wolvon mee als support. Deze Groningse band weet de perfecte balans te vinden tussen mooie melodieën en harde scheurende gitaren. Een perfecte match.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en