013 Poppodium Tilburg
Toon menu
za 13 dec '14

PANN Tilburg

Minimumleeftijd 16 jaar
Avondkassa € 11,50

PANN is het leukste en populairste feest voor homo's, hetero's en bi-seksuele jongeren van Nederland en vanavond strijken ze neer in Tilburg! In 1969 is deze organisatie begonnen met zes studenten uit Utrecht die het zat waren dat er geen ruimte in de stad was voor homojongeren. Sindsdien hebben zij ervoor gezorgd dat er juist wel iets te doen te doen is voor deze community door jaarlijks meer dan 30 feesten te organiseren. Vanavond is 013 de plek waar gefeest mag worden. In de Jupiler Zaal zal het PANN dj-team de dienst uit maken met de meest dansbare hits. In de Kleine Zaal zal er alternatieve muziek gedraaid worden.

PANN is een echt straight-friendly gayfeest dus ook al ben je niet homo, lesbisch of bi-seksueel, kom een kijkje wagen. Het belangrijkste van het PANN feest is veel plezier maken, veel dansen en nieuwe mensen leren kennen!

Er is geen voorverkoop via 013. Indien voorradig zijn er wel tickets te koop via de boxoffice op de avond zelf. Kaarten voor dit PANN-feest koop je gemakkelijk online of bij Primera. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en