Tee Pee Records showcase: Harsh Toke
Toon menu
do 29 jan '15

Tee Pee Records showcase: Harsh Toke

+ Comet Control + Death Alley

Roadburn-adepten, hardrockers en psych-liefhebbers opgelet! Het vermaarde Tee Pee Records brengt vandaag 3 topbands voor een wel heel vriendelijke prijsje naar 013!

Veel bands dromen ervan om op Roadburn te staan. Sommige lukt het ook. Maar bands die na een album al twee shows mogen doen, waarvan één op de Main Stage? Die zijn op een hand te tellen. Earthless lukte het ooit. En vorig jaar ook Harsh Toke. En net als Earthless (en Endless Boogie) gaat Harsh Toke vol voor de minutenlange virtuoze heavy psychjams. Hell yeah!

We moesten toch even slikken toen Quest For Fire in 2013 aangaf er mee op te houden. Maar er was snel goed nieuws: enkele bandleden, waaronder zanger en frontman Chad Ross, maakten een doorstart als Comet Control! Goed nieuws dus voor psych-, hardrock- én shoegazeliefhebbers.

Death Alley is niet van het podium te slaan, zo lijkt het. Maar deze heavy metalband met één voet stevig in de punk en de ander in de rock 'n' fucking roll (punked-out proto-metal noemen ze het zelf) is zodoende wel een van de beste Nederlandse livebands van dit moment aan het worden. Maar dat had jij vast al een keer aan den lijve ondervonden. Zo niet, dan waarschuwen we vast dat je dit niet mag missen. Net als de andere bands vanavond trouwens.

Na deze show organiseert BitchesBrew een toffe afterparty in Cul de Sac!