Satellite Stories
Toon menu
vr 6 mrt '15

Satellite Stories

+ Young Romance

Voorverkoop start: wo 3 dec '14 10:00u

Het is vanavond Jack Friday, dat wil zeggen dat Jack Daniel's trakteert: vanavond is Jack 'n' coke maar 1,5 munt (i.p.v. 2,5). Cheers!

Satellite Stories brengt vanavond aanstekelijke indiepop uit het hoogste puntje van Finland naar Tilburg! De vierkoppige band met hun dansbare catchy tunes raakt in een stroomversnelling vanaf de release van het eerste album. Invloedrijke Britse magazines als NME en Q Magazine laten zich lovend uit over de band. Met indiehits als 'Kids Aren't Safe In The Metro' en 'Campfire' touren de blonde Finnen heel Europa door. In Nederland waren ze te zien op onder andere Eurosonic en Lowlands. De singles zijn veelvuldig op 3FM te horen, de jongens zijn live te gast bij Giel Beelen in de studio en ze hebben de SuperCrazyTurboHit te pakken in de Coen & Sander Show.

Satellite Stories wordt vergeleken met Two Door Cinema Club en Vampire Weekend, maar weet zich toch te onderscheiden in de volle indievijver. Door de energieke live shows heeft Satellite Stories een reputatie opgebouwd als ultieme party band - en dat zullen ze zeker ook vanavond weer bewijzen. Extra bijzonder is dat het vandaag de internationale releasedatum is van het derde album 'Vagabonds', geproduceerd door Barny Barnicott (Arctic Monkeys, Editors, Temper Trap).

Special guest deze avond is het Londense noise-pop duo Young Romance. Onder de dikke laag noise zitten catchy liedjes die je na twee keer luisteren niet meer uit je hoofd krijgt.

Zij waren erbij