Afterpartees + traumahelikopter
Toon menu
wo 15 apr '15

Afterpartees + traumahelikopter

+ Double Veterans + DJ Japi

Ah, wat een mooie tijden heeft ons kleinste zaaltje gekend. Ooit begonnen als Batcave, gaat-ie inmiddels al een paar jaar door het leven als Stage01. Het zag de opkomst van dubstep en vele andere genres. At The Drive-In stond er ooit. Bring Me The Horizon. Explosions In The Sky. Parkway Drive. The Black Lips. Keith Caputo. Moss. Deafheaven. The XX. De lijst gaat maar door. Desalniettemin nemen we vanaf mei definitief afscheid van ons allerkleinste zaaltje. Maar voordat de grote verbouwing van start gaat, geven we als waardig afscheid nog een mega-gaaf feestje. Zeg maar gerust afterparty. En wie kan je beter hebben dan…

Precies, Afterpartees! Deze Limburgse belhamels vormen de meest rock 'n' roll band van Nederland. Geef deze jongens een podium en een krat bier en de Afterpartees maken er gegarandeerd een zweterige bende van. En dat doen ze dan ook nog eens met retecatchy powerpop. Oh my glob!

Maar wij beloven een feestje, dus wij zetten er ook nog gewoon traumahelikopter bij: het allerstrakste garagepunk trio uit de lage landen en het hoge Noorden. Deze Groningers hebben zoveel energie, dat de drummer er maar bij gaat staan. Sterker nog, hij neemt zijn drum kruk niet eens meer mee. De Belgische gròzzierockers van Double Veterans warmen jullie vast op.

Deze avond kruipt DJ Japi achter de platentafel. De oud 013 programmeur en Bat Cave icoon zal jullie verwennen met de beste powerpop en punkrock plaatjes!

Een feestje? Dat dachten wij ook. Oh ja, er is geen gastenlijst. En ook geen perslijst. Gullie kòpt mar 'n kaartje met z'n allen.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en