Gamma Ray
Toon menu
wo 9 dec '15

Best Of The Best - Party Tour 2015

Gamma Ray

+ Serious Black + Neonfly

Voorverkoop start: vr 29 mei '15 13:00u

De Duitse power metalband Gamma Ray viert dit jaar een feestje! 

Dat zit zo.  

Meestergitarist Kai Hansen verliet in 1988 de iconische en mede door hemzelf opgerichte 'happy metalband' Helloween die op dat moment niet alleen in eigen (Duits)land stevig was doorgebroken maar ook in Europa, Azië en andere contreien die werden bevolkt door liefhebbers van retemelodieuze speedmetal. Hansen richtte Gamma Ray op en bracht twee jaar later het metaalsterke debuut 'Heading For Tomorrow' uit dat alom als een 'metal classic' wordt beschouwd. 

En laat het dit jaar nu precies 25 jaar geleden zijn dat dit onweerstaanbare debuutalbum verscheen. Alle reden voor een tournee met de veelzeggende titel ‘Best Of The Best – Party Tour 2015’. Verwacht alle Gamma Ray-hits en kijk vooral niet verbaasd op als er ook songs van Helloween voorbij komen. 

Maar da's nog niet alles. Want er komen nog twee gave supports mee, zoals special guest Serious Black. Deze zeskoppige allstar band band bewees in het voorprogramma van Hammerfall in 013 al één van de allerbeste "nieuwe" powermetal bands te zijn.

Ook het Britse Neonfly grossiert in onweerstaanbare powermetal, zoals te horen is op het alom bejubelde nieuwe album 'Strangers In Paradise'. Deze band zal de exclusieve NL show van Gamma Ray openen.