De Sluwe Vos presents Kontra Live
Toon menu
za 14 nov '15

De Sluwe Vos presents Kontra Live

+ MVDL + Beesmunt Soundsystem + Bakvorm + Sub-Surface

Voorverkoop start: vr 7 aug '15 10:00u

Avondkassa €12,00. Minimumleeftijd 18 jaar.

Hij is op dit moment zonder twijfel één van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dance scene: De Sluwe Vos! Dat bewijst hij niet alleen met honderden shows per jaar, maar ook met het dit jaar verschenen: ‘Kontra Album’. Deze plaat brengt hem vanavond naar 013.

Met ‘Kontra Live’ geeft De Sluwe Vos het woord ‘live’ binnen de kaders van elektronische muziek een nieuwe dimensie. Niet alleen presenteert hij zijn beste en nieuwste tunes, maar De Sluwe Vos neemt je ook mee op reis langs de genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van de plaat. Zo werkte hij met raplegende Sticks (Opgezwolle, Great Minds) en Miss Bunty. Artiesten die stuk voor stuk gastoptredens leveren tijdens zijn tournee met het driekoppige percussie ensemble Stick House, dat klassiek slagwerk en elektronische muziek samenbrengt.

Aan ambitie geen gebrek. En op We Are Electric zagen we dat dat compleet terecht is! MVDL is een goede vriend van Sluwe en samen vormen ze het duo RAW Equipment. Beesmunt Soundsystem heeft eigen avonden in Paradiso en (vroeger) Trouw en hebben ook zelf wat dope releases uitgebracht op o.a. Pets Recordings.

Waar de Jupiler Zaal het domein is van De Sluwe Vos wordt de kelder overgenomen door Bakvorm en Sub-Surface zij bieden je down-tempo house en elektronica en (dub) techno.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en