Fresku
Toon menu
za 28 nov '15

Fresku

+ Braz

Voorverkoop start: za 22 aug '15 10:00u

Het was wel eventjes saai in de rapscene, maar de meest spraakmakende rapper van Nederland is weer helemaal terug: Fresku! Na het overweldigende debuut ‘Fresku’ (2010) en de zwaar dope opvolger ‘Maskerade’ (2012) werd het namelijk even stil rondom de Eindhovense rapper.  Maar in 2015 is er eindelijk een nieuwe plaat en een nieuwe tour. En de zwaarlijvige, corpulente, immer-in-massa-toenemende Eindhovenaar is in topvorm, zo was te zien op één van zijn eerste shows op WOO HAH! 2015.

Fresku heeft in 5 jaar enorm veel bangers gemaakt. Of dat nu met een serieuze toon is (‘Twijfel’, ‘Zo Doe Je Dat’, ‘Ik Wil’) of compleet gestoorde knallers (‘Kutkop’, ‘Heddedruksop’, ‘Op De Hoogte’, ‘Kreeft’),  Fresku doet het gewoon. Geen rapper in Nederland durft zo breed te zijn, durft zichzelf zo open te stellen en (vooral na ‘Zo Doe Je Dat’)  zo hard statements te maken. Wat een held! 

Braz verzorgt vanavond de support voor de show van Fresku. De rapper zet al eens eigenhandig een possecut op met imitaties van de volledige NL rapgame. Op het nieuwe album van Fesku hoorde je hem al terug op de backing vocals, vandaag laat hij zien dat hij ook solo zijn ding kan doen, zo doe je dat! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en