Comedy Central presents: Jimmy Carr (UITVERKOCHT)
Toon menu
vr 27 mei '16

Comedy Central presents: Jimmy Carr (UITVERKOCHT)

De succesvolle stand-upcomedian Jimmy Carr timmert al jaren hard aan de weg met zijn gortdroge humor waarbij hij nooit een blad voor de mond neemt. Jimmy begon zijn carrière als tv-presentator op het Britse Channel 4, maar al snel werd duidelijk dat hij niet alleen talent voor presenteren had - en belasting ontduiken ;) - maar ook altijd scherp uit de hoek wist te komen. Dit leidde al snel tot succes als comedian wat de ster vele prijzen opleverde zoals de LAFTA’s, het equivalent van de Oscars voor comedians. Inmiddels is Jimmy een graag geziene gast bij onder meer de ‘Graham Norton Show’, ‘Top Gear’ en het Britse ‘Never Mind The Buzzcocks’

Jimmy Carr brengt hilarische anekdotes en herkenbare situaties met een karakteristieke gortdroge opvoering wat er voor zorgt dat een show van de comedian bij zelfs de grootste chagrijn een lach op het gezicht weet te toveren. Overigens kent hij geen enkele medelijden met hecklers. Je bent gewaarschuwd.

Het betreft hier een seated show waarbij de bezoekers een vrije plaatse keuze hebben. Onze service medewerkers zullen u naar de beste plekken sturen zodat de zaal optimaal gevuld wordt. 

Deze show is uitverkocht, maar voor de show in Muziekgebouw Eindhoven op 27 oktober zijn nog wel tickets verkrijgbaar

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?