My Generation: Claw Boys Claw
Toon menu
vr 11 dec '15

My Generation: Claw Boys Claw

+ DJ El Salvo

Voorverkoop start: do 10 sep '15 12:00u

My Generation is de dansavond voor oudere jongeren met het beste van 50 jaar popmuziek. Muziekliefhebbers opgelet! DJ El Salvo nodigt jullie uit voor een happening in 013. We toveren de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas en een wijnbar. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen. En uiteraard is er live muziek. En niet van de minste groep: Claw Boys Claw!

Deze rockers van de Amsterdamse school zijn alles behalve nat achter de oren. Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al dertig jaar de kern van de band. 

De heren Claw Boys Claw zijn speciaal uitgenodigd voor deze avond en gaan een aantal nummers van eigen werk spelen. Daarnaast zijn zij de uitdaging aangegaan om een drietal nummers te selecteren die hun het meest geïnspireerd hebben. Deze 'Soundtracks Of Their Live' gaan ze uiteraard ook spelen. DJ El Salvo zal hier vervolgens weer op de juiste manier op inspelen. Een avondje kwaliteitsmuziek. There's still life after 35!

Minimumleeftijd 18 jaar.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en