Douwe Bob
Toon menu
do 21 apr '16

Douwe Bob

+ Max Meser

Uitverkochte clubtours, twee keer 013 uitverkocht, grote shows op Pinkpop en Lowlands, verschillende 3FM Awards, een eigen documentaire: wat Douwe Bob in zijn nog maar korte carrière voor elkaar heeft gekregen is eigenlijk ongekend. En dan hebben het nog niet gehad over dat hele fijne debuut 'Born In A Storm'.

Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit 'Hold Me’ opleverde, bracht Douwe Bob in 2015 zijn langverwachte tweede album ‘Pass It On’ uit. Het album sprint na release meteen door naar de nummer 1 spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden. Zijn clubshow in oktober (013 was nog aan het verbouwen) ging zó goed, dat hij nog een paar clubshows gaat doen in 2016. En dat brengt hem vanavond naar Tilburg!

De Amsterdammer en 3FM Serious Talent Max Meser is vandaag de support. Je kent hem wellicht van het puntige britpop-achtige 'Weak For Love'. 

Goed nieuws voor bezoekers van Douwe Bob. Zij mogen na de show gewoon nog even lekker gratis verder genieten op de pakkende melodieën van Aidan. Klik hier voor meer informatie over deze aftershow.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?