SubQuake
Toon menu
za 28 nov '15

SubQuake

Mefjus + Teddy Killerz + Badklaat + Le Lion + MC Swift + Xzisteh b2b Floz + Dubjunk + Burung

Voorverkoop start: di 15 sep '15 10:00u

Het was er, het was keihard en toen was het plotseling weg. Niets werd er meer vernomen. Meerdere malen werd het doodverklaard door de buitenwacht. Maar nu is het dan eindelijk terug: SubQuake! Dé avond in Tilburg voor liefhebbers van harde beats en dreunende subwoofers. Na de grote verbouwing organiseert 013 een nieuwe editie van het bass-event en de line-up liegt er niet om.

In augustus draaide hij nog een full-set midden in de nacht op Lowlands. Maar vanavond krijg je de suicide basslines van Mefjus bij ons in 013 voor je kiezen. Laat er geen misverstand over bestaan: even genuanceerd een setje opbouwen, dat doet deze Oostenrijker niet. Dit is knallen en kapotgaan op drum ‘n’ bass zoals we die het liefste horen!

Naast het vernielen van je favoriete knuffelbeer, weten Teddy Killerz ook wel raad met het vernielen van je trommelvliezen. De drum’n’bass van deze Russen wil ook nog wel eens hinten naar dubstep van hun begindagen en soms zelfs trap, als het maar donker is en de vermoeidheid uit je ogen knalt.

Met een naam als Badklaat is het al vrij snel duidelijk: dit moet gebaseerd zijn op old-school dubstep. Van die dubstep voordat kleine jongetjes met emokapsels ermee vandoor gingen. This the serious sound! Le Lion a.k.a. “The Lion with an afro” opent vanavond met een extra diepe set. MC van dienst is MC Swift. SubQuake is terug. Bring your friends! 

Vanavond bieden we je ook een 2nd area met lokaal talent. De volgende dj's representen Tilburg en omgeving: Xzisteh b2b FLOZ (Give It Dub) + Dubjunk (Glow Music) + Burung (Kosmos).

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?