New Year's Eve 2015-2016
Toon menu
do 31 dec '15

New Year's Eve 2015-2016

90's now + Cabrio presents: Tom Trago + Aardvarck + KC The Funkaholic + The Planty Herbs + Ben Penn + Silent Disco x Gaande

Voorverkoop start: vr 30 okt '15 10:00u

Minimumleeftijd 18 jaar

Voor je het weet staat het einde van het jaar weer voor de deur. Een jaar waarin 013 een grote verbouwing onderging en compleet vernieuwd werd. Wij hebben dan ook wel zin om dit jaar af te sluiten met een feestje in ons vernieuwde pand en nodigen jullie graag uit om met ons het nieuwe jaar in te luiden tijdens New Year’s Eve 2016. Natuurlijk doen we dit niet alleen, maar hebben we een line-up om van te smullen:

90’s NOW is al jaren ‘The best 90’s party in town’ en daar is niks van gelogen. Telekid DJ Gary Global en de 90’s NOW  DJ-crew zetten jaarlijks Lowlands op z'n kop, dus dat zullen ze vanavond gegarandeerd ook doen in de Main, met een mash-up die je rechtstreeks terugbrengt naar je jeugdjaren. Van Spice Girls tot MC Hammer en weer terug naar Bomfunk MC’s. De hits worden vergezeld met de bijbehorende videobeelden en ook het podium is geheel in 90’s stijl.

Het Tilburgse collectief Cabrio host al enige tijd clubavonden in Tilburg en brengt hun expertise naar de Jupiler Zaal. Cabrio staat voor early house, boogie, disco & new jack swing. De liefde voor de muziek wordt nog eens extra ondersteund met dj’s die vinyl spinnen en decorstukken die je meevoeren naar een baroque club setting. Vanavond brengt Cabrio je Tom TragoAardvarck, KC The FunkaholicThe Planty Herbs en Ben Penn!

Begin je het nieuwe jaar liever ‘in stilte’? We got you in check met de Silent Disco! Silent Disco levert de koptelefoons en een DJ-team en wij koppelen ze meteen aan de boys van Gaande bestaande uit Dr. Moon, Cintasoul, Melle Jutte en Paquito Moniz.
Verwacht op kanaal 1 een 'festivalset' van de Silent Disco DJ's die ze eerder op o.a. Lowlands en Pinkpop deden en op het tweede kanaal een mix tussen UK House, garage, beats en bass.


Groepstickets zijn uitverkocht.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en