Lianne La Havas
Toon menu
za 19 mrt '16

Lianne La Havas

+ Tokio

Voorverkoop start: vr 13 nov '15 10:00u

Weinig jonge artiesten maken zo’n onvergetelijke eerste indruk als Lianne La Havas. Haar ongelofelijk fraaie stemgeluid wordt omschreven als zoet, warm, soulvol en echt. Al die omschrijvingen zijn 100% raak. Haar debuutalbum ‘Is Your Love Big Enough?’ (2012) staat vol folky liedjes waarin de jazz en soul nooit ver weg zijn. Het album en de gelijknamige single leveren haar direct veel bewonderaars op. Daaronder ook his royal badness Prince, die zo te spreken is over La Havas’ prachtige stem en liedjes dat hij haar uitnodigt om mee te werken op zijn album ‘Art Official Age’.

La Havas heeft ondertussen haar tweede album uitgebracht. ‘Blood’ wordt overladen met lof; OOR omschrijft de plaat als “grootser, mooier en veelzijdiger”. En ook De Volkskrant is lovend: “Een groter talent loopt in de Britse soul niet rond”. En of het authentieke talent nu op Lowlands of North Sea Jazz staat, haar zeldzaam mooie stem en liedjes brengen iedereen in vervoering. Wij zijn dan ook trots dat we dit talent in 013 mogen verwelkomen!

Support Tokio Myers, kortweg Tokio, is klassiek geschoold. Dat hoorde je meteen aan zijn pianospel en cinematografisch aandoende tracks. Tegenwoordig speelt Tokio echter liever met beats, pop, tropical, r'n'b en hiphop, dan met klassieke pianostrofes.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?