An American Night
Toon menu
vr 19 feb '16

An American Night

Def Americans + Reservoir Dogs Band + The Jaydees

Voorverkoop start: za 28 nov '15 10:00u

Heb jij zin om je een avondje onder te dompelen in de rauwe eerlijkheid van de allerbeste Americana, blues en country? Zou je zelf wel eens door de decors van Kill Bill of Reservoir Dogs willen lopen? Dan moet je vanavond in 013 zijn!

De Def Americans brengen al jarenlang een grootse ode aan de enige echte ‘Man In Black’. Ook vanavond zal Def Americans de mooiste nummers van Johnny Cash ten gehore brengen. Het zwaartepunt ligt op de muziek die Cash schreef nadat hij zijn bandleden, The Tennessee Two ontmoette. De kenmerkende sound die onder meer hits als ‘Ring Of Fire’ en ‘Folsom Prison Blues’ opleverde.

De Reservoir Dogs Band speelde eerder al een bijzonder leuke set in 013 met George Baker, en vanavond zijn ze terug in het kader van The Hateful Eight Tour. De nieuwste film van de grote meester Quentin Tarantino belooft weer bol te staan van de vuige actie, duistere humor en natuurlijk fantastische muziek. Reservoir Dogs Band weet die sfeer perfect te vangen met de beste nummers uit vroegere klassiekers als Kill Bill en Pulp Fiction. Alles komt voorbij dus kijk de films nog een keer en maak je op voor een avond hoogstaand (jeugd)sentiment!

De avond wordt afgetrapt door The Jaydees. Dit vijftal brengt een akoestisch geluid zoals je dat niet vaak meer hoort. Je waant je in een Texaanse bar waar nog écht authentieke Amerikanen optreden. Je zou het niet verwachten maar de mannen komen toch echt uit Nederland. Vanavond spelen ze een mix van eigen nummers en traditionals in de stijl van Townes van Zandt en Neil Young.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en