Yuko Yuko + Fair Huxley
Toon menu
do 25 feb '16

013 op locatie: Hall of Fame

Yuko Yuko + Fair Huxley

Voorverkoop start: za 12 dec '15 10:00u
Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Yuko Yuko is het Nederlandse psychpop soloproject van Elias Elgersma. De jonge Fries is amper twintig en heeft nu al een brede catalogus aan liedjes, gemaakt op taperecorders van voor zijn tijd. In 2012 werden Yuko Yuko's nummers opgepikt door Mexicaanse bloggers. Nog voordat maar iemand in Nederland wist wie hij was, bracht hij daar twee EP's uit op Badpop en RVRB Music. Inmiddels is ook Nederland vertrouwd met Elgersma en zijn de EP's 'Cultlove', 'Babes' en 'I <$ U' goed ontvangen door zowel media als publiek.

Met zijn nieuwe single 'I’m To Cool', van het in februari 2016 te verschijnen debuutalbum 'More Than A Facebook Friend', laat hij zien dat hij klaar is voor het grote werk. Oefen dus deze winter op je sexy dansmoves, want die ga je vanavond nodig hebben.

Fair Huxley is een driekoppige, elektronische band die balanceert tussen dansbaar en duister. Ze zijn niet bang zich in een verwarrende wereld van zomerse klanken en koude nachten te begeven. Elementen uit dance, disco en synthpop zijn duidelijk aanwezig, maar altijd schemert ook de folkachtergrond van Karlijn door.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en