Suburban Disco: Lucy
Toon menu
vr 4 mrt '16

Suburban Disco: Lucy

+ Pfirter + Tripeo + Sub_Surface

Voorverkoop start: wo 6 jan '16 14:00u

Zo'n eerste editie op een grotere locatie is altijd spannend, maar het is gelukt! Met 650 man en dus een bijna uitverkochte eerste editie maakt Suburban Disco er nu een vast nummertje van elke 2 maanden.

Deze editie halen we Stroboscopic Artefacts labelbaas vanuit Berlijn naar Tilburg: Lucy. Hij is een van de publiekslievelingen bij Reaktor en is ook bekend van het artiestenduo Zeitgeber welke hij samen met Speedy J vormt. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan vonden we Pfirter, deze Argentijn is momenteel de meest hotte techno-artiest van Zuid-Amerika en speelt dansvloeren kapot over de hele wereld. Verwacht diepe, harde techno gemixt met het perfecte ritmegevoel zoals je van een Zuid-Amerikaan gewend bent.

Vanuit Nijmegen hebben we Tripeo (aka Darko Esser) gevraagd om de line-up aan te vullen. Hij is de programmeur van Doornroosje en eigenaar van het welbekende Planet Rose. Gewoon je bek houden en dansen dus.

De avond wordt geopend door een talent uit eigen stal Sub_Surface. Hij viel ons een aantal jaren geleden op tijdens een grottenrave in het zuiden en is sindsdien vaste resident. Hij is pas 19 jaar maar nu al voorbij velen. Zijn opzwepende techno en altijd perfecte timing zullen ervoor zorgen dat de avond een mooi begin zal kennen. 

De kelder wordt wederom gehost door Gin Fizz met daar als dj's Unofficial Milo b2b Franky2Times, Heftone en Poko Poko.

Meer nulnuldertien shows:
12-3 BRAAF: Sidney Charles + Prunk
18-3 DEEP MEDI – o.a. Mala + Commodo
25-3 Le Scratch Feat. Kirk Knight
02-4 b2s Presents: Remember

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en