Alpha Blondy & The Solar System
Toon menu
za 21 mei '16

Alpha Blondy & The Solar System

+ Fijahborn

Voorverkoop start: za 16 jan '16 10:00u

Alpha Blondy komt terug naar 013 met zijn band The Solar System. De zanger van hits als 'Apartheid is Nazism', 'Brigadier Sabari' en 'Jerusalem' bracht vorig jaar een nieuw album uit genaamd 'Positive Energy'. Gelijk ook een goede beschrijving van de muziek van deze reggae grootheid die inmiddels alweer tientallen jaren meegaat. Zijn muziek is voorzien van politiek geëngageerde teksten die Alpha Blondy onder meer in het Frans en Engels maar ook Arabisch en Hebreeuws ten gehore brengt. Dit leverde de zanger al vele fans op en wij zijn dan ook blij Alpha Blondy & The Solar System terug te mogen verwelkomen in 013. 

De support komt van het Tilburgse Fijahborn die rootsreggae maken. Ze wisten eerder al indruk te maken op Festival Mundial en vandaag zullen ze Tilburg opnieuw inpakken met hun boodschap rond peace, love, unity en daily life. 

Ben je na Alpha Blondy nog niet uitgedanst? Bezoekers kunnen bij de muntenbalies een gratis ticket afhalen voor hiphop avond Le Scratch met Allan Kingdom en Vic Crezée.  Tickets zijn af te halen tussen 19.00 en 00:30 bij de muntenbalies. Op = op

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?