My Generation: Navarone
Toon menu
vr 11 mrt '16

My Generation: Navarone

+ DJ El Salvo

Voorverkoop start: di 19 jan '16 10:00u

My Generation is de dansavond voor oudere jongeren met het beste van 50 jaar popmuziek. Muziekliefhebbers opgelet! DJ El Salvo nodigt jullie uit voor een happening in 013. We toveren de zaal om naar een intieme avondclub met drankjes uit glas en een wijnbar. Op de dansvloer gaan we van Pharrell Williams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen. En uiteraard is er live muziek. En niet van de minste groep: Navarone. 

Rock on! Navarone komt na hun spetterende show in 2015 weer terug naar 013! Het Nijmeegse vijftal wist sinds 2012 de harten van menig rock- en hardrockliefhebber te veroveren door intelligente, maar ook gewoon kontenschoppende rocksongs te componeren.

De band sleurt je mee in een onvergetelijke live ervaring van scheurende gitaarriffs, pompende drumbeats en Led Zeppelin-esque uithalen. En ook al bestaan bands als Led Zeppelin en Cream niet meer, de ziel van deze muziek leeft voort in Navarone.

De heren zitten in de studio en het derde studioalbum zal in de tweede helft van 2016 worden uitgebracht. Tot die tijd genieten wij nog van rock beukers als ’Vim & Victor’ en ’The Red Queen Effect’.

De heren Navarone zijn speciaal uitgenodigd voor deze avond en gaan een aantal nummers van eigen werk spelen. Daarnaast zijn zij de uitdaging aangegaan om een drietal nummers te selecteren die hun het meest geïnspireerd hebben. Deze “soundtracks of their life” gaan ze uiteraard ook spelen.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en