Black Oak
Toon menu
za 28 mei '16

013 op locatie: De Pauluskerk

Black Oak

+ Sväva

Voorverkoop start: za 23 jan '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in De Pauluskerk

I Am Oak was natuurlijk al een fijn project. Net als The Black Atlantic. Beide bands hebben al voor volle zalen gestaan in 013. Maar de twee samengevoegd… Dat moet wel een hemels resultaat geven! En dat ook nog in de prachtige Pauluskerk in Tilburg. Een niet te missen zaterdagavond, als je het ons vraagt.

In eerste instantie was het een grap tussen Geert van der Velde (The Black Atlantic) en Thijs Kuijken (I Am Oak): “We maakten al jaren de grap tegen elkaar dat we met onze “supergroep” Black Oak op tour zouden moeten gaan”. Maar in 2014 gingen de twee daadwerkelijk samen aan de slag voor de split-EP tussen beide projecten. De EP heette uiteraard ‘Black Oak’ en het bracht ze op tour tot Duitsland en Zwitserland aan toe. Dat beviel zo goed, dat de heren een band om zich heen gevormd hebben. In oktober 2015 verscheen de EP ‘Gallop’, een voorproefje op het debuut ‘Equinox’ wat in 2016 verschijnt en waar wij alvast reikhalzend naar uitkijken. 

In het voorprogramma staat labelgenoot Sväva, waarvan het debuutalbum in april verschijnt. Verwacht prachtige, weidse dreampop met een groot hart. 

Je vindt de Pauluskerk (en parkeerinformatie) hier. Voorverkoop loopt tot 28 mei 17:00 uur. Daarna alleen nog kaartverkoop aan de deur bij de Pauluskerk vanaf 20:00, mits voorradig.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en