Cabrio: Dekmantel Soundsystem + Dollkraut
Toon menu
za 2 apr '16

Cabrio: Dekmantel Soundsystem + Dollkraut

+ Ben Penn

Voorverkoop start: vr 26 feb '16 14:00u

Na Cabrio's 013 debuut tijdens NYE en een toffe editie op 22 januari zijn we weer terug. House en disco slaan de boventoon tijdens deze dansavond pur sang. Met top dj’s aan je zijde waan je je in een heuse begin jaren negentig house-tempel!

Verwacht nog meer house en elektronica, onder leiding van de mannen achter een van de heetste elektronische muziekfestivals ter wereld. Thomas Martojo, Casper Tielrooij en Jan van Kampen, aka Dekmantel Soundsystem. Ze hebben ongeveer overal in Nederland gedraaid en zijn ook niet vies van een tripje naar het buitenland. Zo draaiden de Amsterdammers tijdens Dekmantel platen tussen de allergrootste dj's die zij keer op keer op de line-up hebben staan, denk Nina Kraviz, Ben Klock, Dixon, Jeff Mills & Ricardo Villalobos. Maak je klaar voor een b2b2b set van twee uur!

Volgende naam op de line-up is Pascal Pinkert aka Dollkraut. De analoge geluidstovenaar verzorgt een good-old dj-set vol bass en lo-fi synth doordrenkte house en disco bangers. Opgepikt door de Dekmantel Crew prijkt Dollkraut al op de bill van o.a. Dekmantel Festival 2016 en het gloednieuwe Dekmantel Selectors in Kroatië.

Vanzelfsprekend is Cabrio-organisator & resident Ben Penn ook van de partij!

Dit evenement is 18+ 

Meer nulnuldertien shows:
08-4 Gaande: Boaz van de Beatz
09-4 013 invites PRSPCT: o.a. The Hard Way + The Panacea
23-4 Zer00's Heroes
26-4 Koningsnacht: Dominik Eulberg & Gabriel Ananda
04-5 SubQuake: Calyx & Teebee

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en