Everyday Robots (EP release)
Toon menu
do 26 mei '16

013 op locatie

Everyday Robots (EP release)

+ Mikey Low + Dutch Balls

Voorverkoop start: vr 15 apr '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

De band die zich vernoemde naar het solo album van Damon Albarn vist uit een geheel andere vijver dan deze Brit. Everyday Robots brengt een mix van hoekige riffs en energieke rock met een knipoog naar Cage The Elephant en The Vines. Deze jonge honden uit Tilburg zitten niet graag stil. Op de bühne begint de band in de zesde versnelling en houdt niet op totdat het publiek met hun mee springt en schreeuwt! Op 14 april bracht de band hun tweede EP ‘V-190’ uit en komen deze release vanavond met jullie vieren.

Fast and Loud! Dat zijn de twee woorden waar Mikey Low het beste mee beschreven kan worden. De Tilburgse rockband heeft nog maar een korte adem maar wis menig rock liefhebber te verrassen met haar aanstekelijke mix van energieke drums, stuwende Motörhead bassen en melodische riffs. Hun eerste demo single ‘Simulator’ is een aanrader voor de liefhebbers van Bouncing Souls en Bad Religion.

Power! Iets wat bij deze band uit Eindhoven niet ontbreekt. De rock ‘n’ roll show van Dutch Balls combineert stuwende hardrock met catchy melodieën en denderende rockriffs. De band stond eerder al in het voorprogramma van Peter Pan Speedrock en Death Alley en werkt flink aan de bak. Mis dit niet!

Op deze avond wordt er in de foyer kunst geëxposeerd door Atilla Art. Deze jonge artiest uit Tilburg heeft zijn eigen Tilburg al in zijn broekzak. De jonge student maakte bijvoorbeeld al eerder het beeldmerk voor Banganagangbangers en zijn laatste project voor Everyday Robots.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?