Incubate: Deerhoof + Ramesses + YOB
Toon menu
zo 11 sep '16

Incubate september - zondag

Incubate: Deerhoof + Ramesses + YOB

Voorverkoop start: do 23 jun '16 15:00u

Incubate is aan het transformeren. Het vermaarde festival voor grensoverschrijdende cultuur gaat van één week in september naar drie weekenden per jaar. Voor deze 2de editie in september heeft het festival weer een aantal unieke namen weten te strikken die 8, 9, 10 en 11 september op tal van plekken in de binnenstad van Tilburg zullen spelen. Ook 013 is één van de plekken waar je programma van Incubate kunt bewonderen.

Deze zondag kun je in 013 genieten van:

Ramesses
Nadat zij in 2013 voor onbepaalde duur gestopt zijn, of zoals zij het zeggen: hun “winterslaap” hebben gehouden, is Ramesses terug. De doomband heeft ondertussen nog maar enkele shows aangekondigd en hun optreden op Incubate zal het eerste op Nederlandse bodem zijn in vier jaar tijd (dit laatste was trouwens op Incubate 2012!). Voor fans van: alles hard, traag en heavy.

Deerhoof
Deerhoof is een band die moeilijk te omschrijven valt. Hun muziek situeert zich ergens tussen noisepop, avant-garde en punk. In de meer dan twintig jaar dat de band al bestaat, is er geen enkele band geweest die zoals Deerhoof klinkt. Hun nummers zijn opgebouwd uit vreemde structuren en drumpatronen, gave baslijnen, noise, punkrock gitaren en veel meer. Deerhoof is werkelijk een unieke band.

YOB
Stoner/doom trio uit Eugene, Oregon. De band bestaat al sinds midden jaren negentig en zijn één van de meest invloedrijke acts van hun genre geworden. Verwacht donkere en luide riffs waarbij het verplicht is te headbangen.

Bekijk hier de volledige line-up van de Incubate september editie.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en