A Day To Remember
Toon menu
wo 15 feb '17

A Day To Remember

+ Neck Deep + Moose Blood

Voorverkoop start: vr 8 jul '16 10:00u

A Day To Remember komt vandaag de Main Stage disrespecten met een exclusieve Nederlandse show! De unieke versmelting van metalcore en pop-punk zorgt voor opzwepende meezingers, afgewisseld met snoeiharde moshpitmogelijkheden. In augustus komt het volgende album 'Bad Vibrations' uit, dus naast het vertrouwde werk valt ook spiksplinternieuw materiaal te verwachten. We kunnen er in elk geval blind op vertrouwen dat de band er weer een feestje van gaat maken.

Vijf jaar terug waren ze nog kapitein van het Eastpack Antidote Tour schip en rende frontman Jeremy McKinnon in een grote plastic hamsterbal over het publiek heen om het balkon te high-fiven. (In een interview niet lang daarna noemde hij zijn hamsterbalpraktijken in 013 zijn tweede beste prestatie van de stunt die hij ooit geleverd heeft.) En in een ramuitverkochte grote zaal in 2014 waren ze right back at it again. We hebben gewaarschuwd. So let's set it off!

Neck Deep is voor de meeste van jullie natuurlijk geen onbekende meer. Ze zijn de snelst rijzende poppunk band van dit moment, wat natuurlijk volledig terecht is met zo'n ultra-catchy liedjes. Moose Blood is het grootste talent in de emoscene vandaag de dag, met goudeerlijke teksten en rauwe popsongs. Niet te missen!

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?