013 logo
WOO HAH! 2017
WOO HAH! 2017

WOO HAH! 2017

  • Gucci Mane
  • Bryson Tiller
  • French Montana
  • Post Malone
  • MHD
  • Hopsin
  • Mike Will Made-It
  • Flatbush Zombies
  • Lil Uzi Vert
  • Young M.A.
  • Freddie Gibbs
  • Coely
  • TroyBoi
  • Hucci E.A.

WOO HAH! zaterdag en weekendtickets zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor vrijdag 30 juni. 

WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop en R&B naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main-stage. Met GUCCI MANE, G-EAZY, MAC MILLER, FLATBUSH ZOMBIES, LIL UZI VERT, LIL DICKY, JONNA FRASER, KEVIN en KRINGILI & ALEX MEGAS is de toon voor WOO HAH! 2017 gezet. 

Als je al op jonge leeftijd goedkeuring ontvangt van zowel Timbaland als Drake dan heb je een mooie carrière voor de boeg. Dit was het geval bij BRYSON TILLER die in 2015 een flinke impact maakte met zijn debuutalbum ’T R A P S O U L’ een plaat gevuld met R&B en hiphop bangers. 

GUCCI MANE wordt door velen beschouwd als één van de grootste spelers binnen de Atlanta trap scene. Dit jaar kwam de rapper vrij na een gevangenisstraf waarna hij zijn strijdlustigheid gelijk liet zien door een album te droppen met featurings van o.a. Drake en Kanye West.

FRENCH MONTANA emigreerde in zijn jonge tienerjaren van Marokko naar Amerika. Hij groeide op in The Bronx en bouwde zijn eigen hiphop imperium op. Niet alleen als begenadigd rapper, maar ook als CEO van Cocaine City Records. Montana heeft samenwerkingen met onder meer Chris Brown en Ty Dolla $ign op zijn naam staan.

POST MALONE bracht dit jaar zijn debuutalbum uit en wist hierbij gelijk Justin Bieber te strikken als gastartiest. MHD is afkomstig uit Frankrijk en wist afgelopen tijd met zijn ‘afrotrap’ een eigen genre te creëren waarmee hij het publiek binnen no time aan het dansen krijgt. 

Met zijn controversiële teksten en vurige imago staat de multi-getalenteerde Amerikaanse MC, producer en acteur HOPSIN uit Los Angeles bekend om zijn explosieve optredens. De rapper werkt op dit moment aan zijn nieuwe album ‘Savageville’ waarvan de track ‘All Your Fault’ het eerste wapenfeit is. 

LIL UZI VERT
 vertegenwoordigt een nieuwe generatie van hiphop met zijn trap beats en snelle delivery. De uit Amerika afkomstige rapper, producer en songwriter MIKE WILL MADE-IT is het meest bekend om zijn beats voor onder andere Rae Sremmurd’s ‘Black Beatles’, Beyonce’s ‘Formation’ en Kendrick Lamar’s ‘HUMBLE’. FLATBUSH ZOMBIES uit Brooklyn vertaalt de hoogtijdagen van de 90’s hiphop naar een hedendaags geluid en biedt diversiteit in de flows van de drie leden. 

YOUNG M.A is een dame om niet mee te sollen. Een bikkelharde vrouw die onverbloemd rapt over het harde leven in Brooklyn. Afgelopen zomer brak ze door naar een groter publiek met haar hit ‘Ooouuu’. Met miljoenen views per dag werd ze één van dé rappers van dit moment. De Amerikaanse rapper FREDDIE GIBBS brengt zijn onvervalst rauwe gangsta rap na zijn optreden op WOO HAH! 2015 opnieuw naar Tilburg. 

Eindhoven en Amsterdam representFRESKU, MOCROMANIAC, PIETJU BELL, BRAZ, WOENZELAAR en KILLER KAMAL komen samen een stage omver blazen.

CLAMS CASINO
 is de creatieve man achter vele hiphop tracks zoals ‘Be Somebody’ van A$AP Rocky en Lil B en ‘All Nite’ van Vince Staples. Vorig jaar verscheen het album ‘32 Levels’ met daarop een mix van features en beats. TROYBOI is een succesvolle DJ/producer uit Londen en staat bekend om zijn remixes van rap, R&B en pop artiesten. Hij produceerde voor onder andere Missy Elliott, Flosstradamus en Diplo. De DJ tourt wereldwijd langs de grootste clubs met zijn mix van bouncy EDM-trap, house en hiphop. De mysterieuze HUCCI wordt bestempeld als de nieuwe belofte in de trap scene van de UK. 

De uit Antwerpen afkomstige COELY werd door Studio Brussel al eens bestempeld als ‘Queen of the Festival Season’ en iedereen die haar energieke show live ziet kan dit alleen maar beamen. JONNA FRASER domineerde dit jaar de charts en kwam afgelopen oktober op 1 binnen in de Album Top 100. 

Producer/DJ GRANDTHEFT uit Toronto, Canada is wereldwijd succesvol met zijn eclectische, eigen club sound. De DJ draait voornamelijk eigen tracks en eigen remixes, zoals de veelgeprezen remix van Rihanna’s ‘Bitch Better Have My Money’ die hij samen met Diplo maakte. De DJ krijgt support van onder meer Hardwell en Skrillex en non-stop tours brengen hem langs de grootste festivals en belangrijkste clubs. BENJI B één van de UK’s meest gerespecteerde DJ’s. Naast een eigen radio show op BBC Radio 1, had hij een aandeel binnen het creatieve team rond Kanye West en bracht hij recentelijk de officiële remix uit van Mark Ronson’s ‘Uptown Funk’. Verwacht een soulvolle set vol hiphop en house.

De getalenteerde rapper en producer TASHA THE AMAZON uit Toronto startte haar carrière met niemand minder dan Ghostface Killah, The Roots en Raekwon. De Amsterdamsehiphopsensatie YUNG INTERNET brengt raps over drugs, seks en afterparty’s op donkere trap. RAY FUEGO (SMIB) is de Amsterdamse definitie van rap, punk en rebellie. YUNG NNELG bracht dit jaar zijn EP ‘Contra’ uit en wist al hoge ogen te gooien op festival Noorderslag.

Het explosieve duo ANBU uit Venlo werkt aan een take over van de Nederlandse hiphop scene, niet alleen met hun muziek maar ook met hun video’s en fashion. Tilburgse talenten KRINGILI & ALEX MEGAS brengen de juice naar hun hometown. 

De New Yorkse Dj /producer NICK HOOK , Rotterdamse held ILIASOPDEBEAT, SIROJ en ODIN maken de eerste dag van WOO HAH! compleet. 

Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Run The Jewels en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het camping terrein uit te hebben verkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook voor betere faciliteiten en goede vibes op het campingterrein.

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop in de breedste zin van het woord.  

Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.

  • Entree
  • Datum vr 30 jun '17
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.