David Brighton's Space Oddity
Toon menu
vr 28 okt '16

David Brighton's Space Oddity

The Ultimate David Bowie Experience

Voorverkoop start: do 7 jul '16 09:00u

Let op: voor deze show gelden afwijkende service- en transactiekosten. Voorverkoop start 7 juli om 09:00 uur.

Het was een inktzwarte dag: 10 januari 2016. Twee dagen na het verschijnen van het niets minder dan briljante album ‘Blackstar’ en tevens zijn negenenzestigste verjaardag, overleed het fenomeen en icoon David Bowie. Vanavond brengen we een laatste saluut aan de Thin White Duke met de allerbeste Bowie-tribute ter wereld, ‘Space Oddity’ van David Brighton.

Brighton was al ooit te zien bij de Legends In Concert-show in Las Vegas en in een video van Shakira. Maar belangrijker nog: Bowie zelf gaf zijn goedkeuring voor deze tribute. Voor watermerk Vittel maakten beide heren samen namelijk een tv-commercial die later ook ingezet werd ter promotie van het album ‘Reality’ (zie hieronder de video). Om The Las Vegas Review Journal te quoten: “David Bowie has worked with David Brighton… What does that tell you about the credibility of a tribute artist?”

Met Space Oddity brengt Brighton een overweldigende ode aan de genialiteit van Bowie. In een grootschalige show met een prachtig decor, flamboyante kostuums en natuurlijk het onmiskenbare stemgeluid. En Bowie kijkt zelf vanaf zijn Blackstar boven goedkeurend toe.

Tijdschema (onder voorbehoud):

19:00 Zaal open
20:30-22:30 David Brighton's Space Oddity
Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?