The Computers
Toon menu
za 15 okt '16

013 op locatie: Extase

The Computers

+ The Road Home

Voorverkoop start: vr 8 jul '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Little Richard die hand in hand loopt met Circle Jerks. Beïnvloed door het beste uit de 50’s, 60’s en een flinke dosis punk speelde de Britten van The Computers sinds 2008 al menig festival plat met hun punk ’n’ roll. Ondanks de hardcore punk achtergrond van de band voerde de liefde voor rock ‘n’ roll altijd de boventoon bij The Computers. Na het harde debuut ‘This Is The Computers’ ruilde de band daarom ook op hun tweede album de harde vocalen in voor swingende soul pop. Met dit nieuwe geluid van de band bleven de vergelijkingen bands als The Hives en Elvis Costello niet uit.
 
In november komt het derde album ‘Birth/ Death’ uit en aan de eerste singles ‘This Ain’t Right’ en ‘What’s The News? Here’s The Blues’ horen wij dat The Computers de dansbare punk ‘n’ roll nog niet verleert is. Wie deze strak in het pak geklede Britten eerder live zag, weet wat ze kunnen verwachten. Een zeer energieke en fysieke live show met dansbare punk ‘n’ roll met een vleugje soul en blues.

Het voorprogramma van vanavond wordt verzorgd door de catchy rock 'n' roll songs van The Road Home. De band tapt uit hetzelfde vaatje als The Gaslight Anthem, Alkaline Trio en Social Distortion. Met meer dan 200 optredens in binnen- en buitenland en twee EP's "Old Hearts" en"Too Cold" onder de arm brengen deze 3FM Serious Talents uit Enschede een schat aan ervaring met zich mee. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en