Hidden Charms
Toon menu
do 17 nov '16

013 op locatie: Extase

Hidden Charms

+ Mooon

Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Let op: avondkassa is alleen bij Extase.  

Energieke jonge honden uit Londen die teruggrijpen naar de psychedelische sixties rocksound van The Kinks en The Who. Het klinkt als The Who met Dan Auerbach (The Black Keys) op vocals; rauwe gitaren en sexy zang melodieën.

Tijdens een kleine clubtour gooide Hidden Charms begin dit jaar hoge ogen met hun slimme songs die vol staan met goede hooks en lekkere riffs. Daarna stonden de heren op gerenommeerde Engelse festivals als Reading en Isle of Wright, tourde ze door de VS en riep het toonaangevende muziekblad NME hen uit tot ‘Club NME Residents’ met liefst vier optredens in de populaire Londense concertzaal Koko.

Op een volledig album moeten we nog even wachten maar tot die tijd deinen wij mee met de singles ‘Cannonball’, ‘Love You’ Cause You’re There’ en ‘Dreaming of Another Girl’.

Garage/blues met een vleugje psychedelica en surf. MOOON, bestaande uit twee broers en een neef, haalt duidelijk hun invloeden vanuit de 60's en 70's rock en zijn een absolute aanrader voor de liefhebbers van King Gizzard & The Lizard Wizard, Mountain Bike en Tamarin Desert.


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en