VANT
Toon menu
vr 9 dec '16

VANT

+ Call It Off

Voorverkoop start: vr 30 sep '16 09:00u

I’m a vampireeee! Afgelopen zomer kon je niet om de Britten van VANT heen. Met enkel vier liedjes op zak wisten Mattie Vant en kornuiten vele harten te veroveren. Hun nummers ‘Parking Lot’ en ‘Do You Know Me’ waren denderde op vele festivalweides en radiostations. Met hun combinatie van meezingbare refreintjes, een moddervette sound en allesverslindende energie bleven vergelijkingen met The Strokes, Weezer en Nirvana dan ook niet uit. 


Als vervolg op een handvol succesvolle singles kwam de band in augustus eindelijk met hun eerste (jawel hun eerste!) EP genaamd ‘KARMA SEEKER’. Op deze plaat werd het publiek getrakteerd op een viertal ijzersterke rocksongs.Na een volle festivalzomer keert de band terug naar Nederland voor een energieke show in onze Jupiler Zaal.

Het voorprogramma van vanavond is kind aan huis bij 013. Call it Off zette eerder dit jaar een ijzersterke solo show neer in Extase en knalde al als voorprogramma van Destine in de Jupiler Zaal. Dit viertal uit Eindhoven brengt je down to earth pop punk zoals het bedoeld is en vuurt in razend tempo de meest catchy hooks op je af.

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?