Incubate: Boris + Year of No Light + Thaw
Toon menu
zo 11 dec '16

Incubate december - zondag

Incubate: Boris + Year of No Light + Thaw

Voorverkoop start: do 6 okt '16 15:00u

Incubate is aan het transformeren. Het vermaarde festival voor grensoverschrijdende cultuur gaat van één week in september naar drie weekenden per jaar. Voor deze 3de editie in december heeft het festival weer een aantal unieke namen weten te strikken die 10 en 11 december op tal van plekken in de binnenstad van Tilburg zullen spelen. Ook 013 is één van de plekken waar je programma van Incubate kunt bewonderen.

Deze zondag kun je in 013 genieten van:

Boris
Japanse avant-garde metalband Boris speelt een speciale set tijdens hun enige NL show dit jaar. Ter ere van het tienjarig bestaan van “PINK” zullen zij dit album in zijn volledigheid brengen.

Year of no Light
Franse post-metal veteranen Year of no Light draaien al mee sinds het begin van het millennium en zijn nog steeds op dreef. Hun heavy, donkere en bombastische live shows bevinden zich op hun hoogtepunt en zorgen voor een werkelijk integrerende ervaring.

Thaw
Thaw is luid, heavy en klinkt als pure kwaadaardigheid. Noise, bikkelharde gitaren en helse schreeuwen kenmerken hun muziek. Thaw heeft een unieke sound en behoort tot één van de beste Poolse bands binnen zijn soort van de laatste tien jaar.

Bekijk het overige programma van Incubate hier.


Let op: Voor Incubate festival 2016 zijn diverse prijssoorten beschikbaar. Klik op onderstaande prijssoort voor meer info.

Passe partout (incl. Dudok) €50,-
Passe partout (excl. Dudok) €37,50
Dagticket zaterdag €25,-
Dagticket zondag (incl. Dudok) €40,-
Dagticket zondag (exlc. Dudok) €25,-

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en