VITALIC - live
Toon menu
vr 17 feb '17

VITALIC - live

+ Falco Benz + The Policy (DJ Set)

Voorverkoop start: vr 28 okt '16 10:00u

Het is al weer 15 jaar geleden dat Vitalic (aka Pascal Arbez-Nicolas) de elektronische muziekwereld eigenhandig veranderde door met een flinke portie energie en bijzondere melodieën een unieke stijl te smeden. Veel van die nummers, zoals "Poney", "La Rock 01", "My Friend Dario" en "You Prefer Cocaïne" werden absolute clubklassiekers en vervaagden de grenzen tussen techno, disco, rock en pop. Je zou zelfs kunnen zeggen dat de Vitalic Frankrijk terug op de dancekaart zette en dat zijn doorbraak deuren openden voor acts als Justice en Etienne de Crecy.

Sinds zijn klassieker, ‘OK Cowboys' uit 2005 (8.6 op Pitchfork en een 8.2 op Metacritic), heeft Vitalic voortdurend geprobeerd zichzelf opnieuw uit te vinden en komende februari hoor je in 013 het resultaat van 15 jaar ontwikkeling. Met een compleet nieuwe liveshow en zijn nieuwe album ‘Voyager’ (release januari 2017) op zak, zal hij Tilburg laten dansen op zowel zijn kenmerkende bangers. als wat meer poppy én rustiger werk. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door Falco Benz. Met zijn debuutalbum 'Confiturisme' (gereleased op Bas Bron's Magnetron Music), gooit Falco Benz momenteel hoge ogen door heel het land. Vanavond maakt hij onze Jupiler Stage warm met zijn aanstekelijke melodieën en synths.

De muzikale omlijsting rondom Vitalic en Falco Benz komt van The Policy, die met hele fijne 'art house' de zaal makkelijk in beweging krijgen. Hun eerste single 'Rebirth' check je hier.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en