Plan de Champagne (he-le-maal uitverkocht)
Toon menu
za 31 dec '16

Plan de Champagne (he-le-maal uitverkocht)

Daisy + HEY! + Waterjump

✯✯  Het plan voor oudejaarsavond? Plan de Champagne!  ✯✯✯

Voor alle sierlijke dames & heren, champagne-pappies en gillende keukenmeiden die niet bang zijn voor een beetje muzikaal vuurwerk. Met drie area’s gehost door niemand minder dan Daisy, HEY! en Waterjump, gaan we knallend het nieuwe jaar in en switch je heel de nacht eenvoudig van muziekstijl naar muziekstijl.

Daisy (Main)

Gewapend met een fijne mix van 90’s, 00’s, classics en guilty pleasures verandert Daisy iedere dansvloer in één groot dans –en sjansfestijn. Daisy staat bekend als een van de gezelligste feestjes van het moment. Het is dan ook niet voor niets dat Daisy al haar feestjes in Tilburg en omstreken uitverkoopt. Daisy is klaar voor onze Main, maar is onze Main klaar voor Daisy?

Line up:
ᵒ Willie Wartaal (DJ set)
FS Green & MC Fit
ᵒ David Ghetto
Naffz
ᵒ Daisy's DJ Team
Chimp

HEY! (Jupiler Zaal)

Michel de Hey’s HEY! Is dé spot voor house en technoliefhebbers. Al dik dertig jaar krijgt Michel de Hey over de hele wereld de handjes in de lucht. Tijdens Plan de Champagne neemt hij een een hoop muzikale vrienden mee onder de noemer HEY! en dans je tot diep in de nacht op de beste house en techno. Eerder verkocht HEY! al clubs uit als Toffler, studio 80, AIR en Melkweg, maar met oudjaar is het dak van de Jupiler Zaal aan de beurt.

Line up:
Michel de Hey
Bart Skils
ᵒ Ici Sans Merci
ᵒ Ringbaan

Waterjump Silent Disco (Basement)

Beroemd en berucht zijn ze: de Silent Disco’s van Waterjump. De afgelopen jaren genoten tienduizenden Tilburgers zomers op het stadsstrand terwijl de Waterjump DJ’s perfect de juiste vibe over wisten te brengen. ‘De Jump’ mag dan nu tijdelijk dicht zijn, maar speciaal voor Plan de Champagne bouwen zij met maar liefst 3 kanalen (!!!) een feestje in de basement, zoals alleen Waterjump dat kan.

Kanaal 1 (Hiphop R&B):

ᵒ Die Grote
ᵒ Bara
ᵒ GΩ
ᵒ DJ RVB

Kanaal 2 (Feest):

ᵒ Waterjumps' Mooiste

Kanaal 3 (Disco -> Hardcore)

ᵒ DJ Skolnberx
ᵒ Pablo S 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en