St. Tropez
Toon menu
za 14 jan '17

013 op locatie: Extase

St. Tropez

+ The Mighty Breaks

Voorverkoop start: za 29 okt '16 10:00u
Dit concert vindt plaats in Extase Tiburg

Let op: avondkassa is alleen bij Extase. 

Eind 2015 dook er een mysterieuze band op tijdens verschillende edities van de Popronde. Een yachtpunk/garagerock band uit Amsterdam die haar identiteit geheim hield. Uiteindelijk bleek dat de mannen van Go Back To The Zoo een nieuwe muzikale weg waren in geslagen; St. Tropez. De band werd een van de meest geboekte bands tijdens de Popronde 2015, maakte een enorme indruk met hun spraakmakende show op Noorderslag en kreeg met haar EP de aandacht van internationale muziekblogs. NME schreef over de band; "Their music speaks volumes, though, as can be heard in the adrenaline-fuelled gusto of their track I Don’t Wanna Fall In Love'."

Daaropvolgend bracht de band afgelopen augustus hun gelijknamige debuutplaat uit welk een opvallend sterke verzameling rauwe garagepunksongs bevat. Eerder dit jaar zette ze Extase al op zijn kop als het voorprogramma van Crows. Vanavond met een nieuwe plaat op zak doen ze dat dunnetjes over!  

Gewapend met vuige orgel riffs en fuzzy gitaren zal The Mighty Breaks vanavond het publiek klaarstomen met hun heerlijke combinatie van 90's alternative en garage. 


Was jij er bij?
+ Ben de eerste en