The Mission
Toon menu
wo 31 mei '17

The Mission

+ Gene Loves Jezebel

Voorverkoop start: do 1 dec '16 10:00u

De Britse gothic rockband The Mission is al drie decennia een begrip. Opgericht in 1986 door ex-Sisters Of Mercy leden Wayne Hussey (zang/gitaar) en bassist Craig Adams maakt de groep met debuutalbum ‘Gods Own Medicine’ gelijk een vliegende start. The Mission speelt grote shows over de gehele wereld en maakt met platen als ‘Children’ en ‘Carved In Sand’ nog een paar onvergetelijke schijven. 

Er wordt regelmatig van bezetting gewisseld en The Mission wordt door bandleider Hussey enkele keren opgeheven. Sinds een paar jaar is de band gelukkig weer in een nagenoeg originele line-up bij elkaar. Het dertigjarig bestaan is in 2016 uitgebreid gevierd met een uitstekend nieuw album ‘Another Fall From Grace’ waarop The Mission terugkeert naar het geluid uit het midden van de jaren tachtig.

De support van vanavond wordt verzorgd door het Britse Gene Loves Jezebel. Daar zijn er tegenwoordig twee van, maar dit is de oorspronkelijke versie met Jay Aston, Chris Bell, Pete Rizzo en James Stevenson. Medio juni verschijnt hun nieuwe album 'Dance Underwater'.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en